Activity: Architecture and Urban Planning- The Wedge

For the redesign of the gap, I decided to literally make a big hole where it was. It would be easy to make the gap a little bigger but I think a little tunnel gives it more character.

The change will improve the issue by simply providing more space so that two people can stand there.

I was worried that the structure would fail but with the dome, it makes it so it can still have a foundation and roof but create space for the students to walk through.

I think most people will miss the gap but overtime, I’m sure everyone will appreciate the fact that they can simply walk through it easily.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s